Bilde af baby

Nyheder

Skoringens babypakke

Skoringens babypakke

Babypakke 32373 besøg

Skoringen har sammensat en eksklusiv babypakke, som indeholder lækre kvalitetsprodukter til glæde for dig og din baby.

Ønskeboksen

Ønskeboksen

Babypakke 2628 besøg

Ønskeboksen er et gratis tilbud til dig der lige er blevet, eller snart bliver forælder. Ønskeboksen indeholder gode og brugbare ting til dig, som du og dit barn kan have glæde af den første tid sammen.

Gratis produkt til dit barn

Gratis produkt til dit barn

Club-fordele 2647 besøg

Lige nu har alle børnefamilier, som endnu ikke er en del af Little Happy mulighed for at vælge et helt gratis produkt. Værdien for produkterne er forskellige, men helt op til 399 kr. Ingen bindingsperiode eller opsigelsesvarsel.

Carena ammetaske fra Lekmer

Carena ammetaske

Kampagne 630 besøg

Lige nu får du 53% rabat på Carena ammetaske hos Lekmer. Føl dig afslappet og godt tilpas under amningen med denne pakke fra det Stockholm-baserede mærke Carena.

Babypakker fra MamaMilla

Babypakker fra MamaMilla

Kampagne 4868 besøg

MamaMilla har samlet babypakker med de mest populære produkter. Køb samlet og spar op til 50% på pakker.

Flipp.dk - Prøv 14 dage gratis

Flipp.dk - Prøv 14 dage gratis

Prøveabonnement 378 besøg

Med Flipp får du adgang til mere end 40 blade og magasiner i en app. Prøv 14 dage gratis, du kan til enhver tid vælge at opsige dit abonnement.

Lidl babystartpakke

Lidl babystartpakke

Babypakke 111354 besøg

Babypakken fra Lidl er fyldt med produkter fra Lidl's egen serie Lupilu og babypakken indeholder alt lige fra bleer til plejeprodukter. Babystartpakken er for alle vordende og nybagte forældre med børn på maks. 6 måneder.

Prøv SF Kids Play gratis en måned

SF Kids Play gratis en måned

Prøveabonnement 910 besøg

Lige nu kan du prøve SF Kids Play gratis en måned. SF Kids Play tilbyder et bredt nordisk såvel som internationalt indhold af film og serier, en unik skattekiste, som familien kan dykke ned i.

MamaMilla Babypakke

MamaMilla Babypakke

Kampagne 8235 besøg

Produkterne i babypakken fra MamaMilla skaber den bedste søvn for dit barn. Alt i pakken er Oeko-tex certificeret og derfor helt fri for alle farlige stoffer. Nu får du 30% rabat.

De bedste børnebøger på Fairytell.dk

Børnebøger på Fairytell.dk

Prøveabonnement 462 besøg

Fairytell er en ny børnevenlig app med mere end 500 lydbøger og e-bøger til børn i alderen 0-10 år. Lige nu kan du få de første 14 dage gratis ved tilmelding.

Få 75 kr til en CEWE FOTOBOG

Personlig CEWE FOTOBOG

Kampagne 1217 besøg

Få 75 kr til en fotobog hos foto.dk med værdikoden FOTOBOGRABAT. Design en personlig fotobog med dine egne billeder og tekster.

NAME IT babypakke gratis

NAME IT babypakke

Babypakke 98630 besøg

Babypakken fra NAME IT er for alle vordende forældre til børn som er op til 30 dage gamle. Pakkens indhold er en overraskelse, men har en værdi af mere end 300 kr.

HappyHello kuffert

HappyHello kuffert

Kampagne 49592 besøg

Hos HappyHello kan du bestille en kuffert fyldt med lækre produkter, som udfordre og udvikler dit barns motorik, sanser og kognitive indlæring gennem kreativ leg. Kufferter koster fra 286 kr.

Mange fordele i MAM Club

Mange fordele i MAM Club

Club-fordele 5466 besøg

Ved at være medlem af MAM Club får du rabat på din første bestilling, svangerskabskalender, baby-udviklingskalender og med MAM Produkttest har forældre mulighed for at afprøve produkter på forhånd.

Velkomstgave fra Club Matas Mamma

Velkomstgave fra Club Matas Mamma

Babypakke 78529 besøg

Club Matas Mamma er en morklub, der fokuserer på dig som er gravid eller har små børn. Med Club Matas Mamma kan du glæde dig til en velkomstgave til dig, når du er gravid. Det er gratis at være medlem.