Bilde af baby

Populære babypakker

Føtex baby startpakke

Føtex baby startpakke

Babypakke 169236 besøg

Tilmeld dig 'føtex for de små' og få masser af tilbud, gode råd og inspiration i din indbakke. Er du forælder med børn op til 3 år, får dit barn en velkomstgave ved tilmelding. Er du gravid, får du også en eksklusiv baby startpakke.

BabyBox fra BabySam

BabyBox fra BabySam

Babypakke 157770 besøg

Babybox er et gratis tilbud til alle gravide og nybagte forældre, og er fuld af lækre produkter, vareprøver og rabatter til den første tid med dit barn. Nu får man også en blespand fra Sangenic sammen med sin Babybox.

REMA 1000 babypakke

REMA 1000 babypakke

Babypakke 133624 besøg

REMA 1000 tilbyder en gratis babystartpakke til alle kommende og nybagte forældre. Babystartpakken indeholder produkter af høj kvalitet til lave priser.

Lidl babystartpakke

Lidl babystartpakke

Babypakke 111356 besøg

Babypakken fra Lidl er fyldt med produkter fra Lidl's egen serie Lupilu og babypakken indeholder alt lige fra bleer til plejeprodukter. Babystartpakken er for alle vordende og nybagte forældre med børn på maks. 6 måneder.

NAME IT babypakke gratis

NAME IT babypakke

Babypakke 98633 besøg

Babypakken fra NAME IT er for alle vordende forældre til børn som er op til 30 dage gamle. Pakkens indhold er en overraskelse, men har en værdi af mere end 300 kr.

Velkomstgave fra Club Matas Mamma

Velkomstgave fra Club Matas Mamma

Babypakke 78531 besøg

Club Matas Mamma er en morklub, der fokuserer på dig som er gravid eller har små børn. Med Club Matas Mamma kan du glæde dig til en velkomstgave til dig, når du er gravid. Det er gratis at være medlem.

Sikkerhedsboksen

Sikkerhedsboksen

Babypakke 56277 besøg

Er dit barn 6-9 måneder, kan du nu afhente din helt egen inspirerende og informative Sikkerhedsboks. Sikkerhedsboksen er et gratis tilbud til forældre eller bedsteforældre, og du vælger selv i hvilken BabySam butik, du ønsker at hente din boks i.

HappyHello kuffert

HappyHello kuffert

Kampagne 49593 besøg

Hos HappyHello kan du bestille en kuffert fyldt med lækre produkter, som udfordre og udvikler dit barns motorik, sanser og kognitive indlæring gennem kreativ leg. Kufferter koster fra 286 kr.

Skoringens babypakke

Skoringens babypakke

Babypakke 32375 besøg

Skoringen har sammensat en eksklusiv babypakke, som indeholder lækre kvalitetsprodukter til glæde for dig og din baby.

Baby-startpakke fra PhotoCare

Baby-startpakke fra PhotoCare

Babypakke 30485 besøg

Baby-startpakke fra PhotoCare vil hjælpe jer i gang med bl.a. gode råd til fotografering og gavebevis til forevigelse af den lille ny.

MamaMilla Babypakke

MamaMilla Babypakke

Kampagne 8235 besøg

Produkterne i babypakken fra MamaMilla skaber den bedste søvn for dit barn. Alt i pakken er Oeko-tex certificeret og derfor helt fri for alle farlige stoffer. Nu får du 30% rabat.

Gratis DryNites natbukser

DryNites natbukser

Vareprøve 5664 besøg

Bestil en gratis prøve DryNites natbukser og find ud af, hvordan DryNites kan være en hjælp for dig og dit barn i forbindelse med sengevædning.

Mange fordele i MAM Club

Mange fordele i MAM Club

Club-fordele 5466 besøg

Ved at være medlem af MAM Club får du rabat på din første bestilling, svangerskabskalender, baby-udviklingskalender og med MAM Produkttest har forældre mulighed for at afprøve produkter på forhånd.

Babypakker fra MamaMilla

Babypakker fra MamaMilla

Kampagne 4869 besøg

MamaMilla har samlet babypakker med de mest populære produkter. Køb samlet og spar op til 50% på pakker.

Gratis prøver på TENA Lady

Gratis prøver på TENA Lady

Vareprøve 4732 besøg

Bestil en gratis prøvepakke i diskret indpakning og find det rigtige produkt til dig. TENA er specielt udviklet til at beskytte mod uønsket vandladning.