Til baby

Bilde af BabyBox fra BabySam

BabyBox fra BabySam

Babybox er et gratis tilbud til alle gravide og nybagte forældre, og er fuld af lækre produkter, vareprøver og rabatter til den første tid med dit barn. Nu får man også en blespand fra Sangenic sammen med sin Babybox.

Babypakke
Bilde af Føtex baby startpakke

Føtex baby startpakke

Tilmeld dig 'føtex for de små' og få masser af tilbud, gode råd og inspiration i din indbakke. Er du forælder med børn op til 3 år, får dit barn en velkomstgave ved tilmelding. Er du gravid, får du også en eksklusiv baby startpakke.

Babypakke
Bilde af REMA 1000 babypakke

REMA 1000 babypakke

REMA 1000 tilbyder en gratis babystartpakke til alle kommende og nybagte forældre. Babystartpakken indeholder produkter af høj kvalitet til lave priser.

Babypakke
Bilde af Babypakker fra MamaMilla

Babypakker fra MamaMilla

MamaMilla har samlet babypakker med de mest populære produkter. Køb samlet og spar op til 50% på pakker.

Kampagne
Bilde af Lidl babystartpakke

Lidl babystartpakke

Babypakken fra Lidl er fyldt med produkter fra Lidl's egen serie Lupilu og babypakken indeholder alt lige fra bleer til plejeprodukter. Babystartpakken er for alle vordende og nybagte forældre med børn på maks. 6 måneder.

Babypakke
Bilde af NAME IT babypakke

NAME IT babypakke

Babypakken fra NAME IT er for alle vordende forældre til børn som er op til 30 dage gamle. Pakkens indhold er en overraskelse, men har en værdi af mere end 300 kr.

Babypakke
Bilde af Baby-startpakke fra PhotoCare

Baby-startpakke fra PhotoCare

Baby-startpakke fra PhotoCare vil hjælpe jer i gang med bl.a. gode råd til fotografering og gavebevis til forevigelse af den lille ny.

Babypakke
Bilde af Skoringens babypakke

Skoringens babypakke

Skoringen har sammensat en eksklusiv babypakke, som indeholder lækre kvalitetsprodukter til glæde for dig og din baby.

Babypakke
Bilde af Sikkerhedsboksen

Sikkerhedsboksen

Er dit barn 6-9 måneder, kan du nu afhente din helt egen inspirerende og informative Sikkerhedsboks. Sikkerhedsboksen er et gratis tilbud til forældre eller bedsteforældre, og du vælger selv i hvilken BabySam butik, du ønsker at hente din boks i.

Babypakke
Bilde af MamaMilla Babypakke

MamaMilla Babypakke

Produkterne i babypakken fra MamaMilla skaber den bedste søvn for dit barn. Alt i pakken er Oeko-tex certificeret og derfor helt fri for alle farlige stoffer. Nu får du 30% rabat.

Kampagne
Bilde af Mange fordele i MAM Club

Mange fordele i MAM Club

Ved at være medlem af MAM Club får du rabat på din første bestilling, svangerskabskalender, baby-udviklingskalender og med MAM Produkttest har forældre mulighed for at afprøve produkter på forhånd.

Club-fordele