logo bilde

Til baby

Babypakke med spisesæt

Babypakke med spisesæt

Velkomstgave 4197 besøg

Eksklusivt velkomsttilbud hos Gyldendals Børnebogklub. Som nyt medlem, får du flot babypakke til 0 kr. Pakken indeholder Mimbo Jimbo spisesæt.

Babypakke med lækkert babytæppe

Babypakke med babytæppe

Velkomstgave 33383 besøg

Eksklusivt velkomsttilbud hos Gyldendals Børnebogklub. Som nyt medlem, får du flot babypakke til 0 kr. Pakken indeholder en knitrebog, blødt og lækkert babytæppe og bog.

Babykuffert fra fakta

Babykuffert fra fakta

Babypakke 107291 besøg

Babykufferten til alle nybagte forældre fra fakta indeholder alt fra sut og bleer til pusleunderlag og zinksalve.

NAME IT babypakke gratis

NAME IT babypakke

Babypakke 46303 besøg

Babypakken fra NAME IT er for alle vordende forældre til børn som er op til 30 dage gamle. Pakkens indhold er en overraskelse, men har en værdi af mere end 300 kr.

BabyBox fra BabySam

BabyBox fra BabySam

Babypakke 96048 besøg

Babybox er et gratis tilbud til alle gravide og nybagte forældre, og er fuld af lækre produkter, vareprøver og rabatter til den første tid med dit barn. Nu får man også en blespand fra AngelCare sammen med sin Babybox.

REMA 1000 babypakke

REMA 1000 babypakke

Babypakke 79490 besøg

REMA 1000s babystartpakke er gratis og består af en pakke af REMA 1000s egne New Born bleer, vådservietter, skumvaskeklude, en sut, en bamse samt en overraskelse.

Skoringens babypakke

Skoringens babypakke

Babypakke 12419 besøg

Skoringen har sammensat en eksklusiv babypakke, som indeholder lækre kvalitetsprodukter til glæde for dig og din baby. Den koster 50 kroner.

Babypakke med bogkasse og fingerdukker

Babypakke med bogkasse og fingerdukker

Velkomstgave 1258 besøg

Som nyt medlem af Gyldendals Børnebogklub får du flot babypakke til 0 kr. Pakken indeholder 4 bløde og søde fingerdukker og bogkasse med små papbøger.

Økologisk babytøj på abonnent

Økologisk babytøj på abonnent

Kampagne 1548 besøg

Prøv VIGGA i 14 dage. Økologisk babytøj på abonnent fra 299 kr. pr./md. Vinder af Danish Design Award 2017. Du kan frit vælge mellem 3 størrelser VIGGA pakker, alt efter jeres tøj behov.

Føtex baby startpakke

Føtex baby startpakke

Babypakke 99182 besøg

Tilmeld dig 'føtex for de små' og få masser af tilbud, gode råd og inspiration i din indbakke. Er du forælder med børn op til 3 år, får dit barn en velkomstgave ved tilmelding. Er du gravid, får du også en eksklusiv baby startpakke.

Babypakke med Elmer

Babypakke med Elmer

Velkomstgave 426 besøg

Som nyt medlem af Gyldendals Børnebogklub får du flot babypakke med Elmer til 0 kr. Pakken indeholder den ternede Elefant i 3 lækre papbøger til de mindste.

HappyHello kuffert

HappyHello kuffert

Kampagne 25189 besøg

Hos HappyHello kan du bestille en kuffert fyldt med lækre produkter, som udfordre og udvikler dit barns motorik, sanser og kognitive indlæring gennem kreativ leg. Til gravide og børn op til 6 år.

Babykuffert fra SuperBrugsen

Babykuffert fra SuperBrugsen

Babypakke 88809 besøg

Babykufferten fra SuperBrugsen i samarbejde med Änglamark er fyldt med alt det gode til baby, men også med det, der forkæler mor. Den koster 220 kroner, med mindre du er medlem af Coop. Så er den gratis.

Sikkerhedsboksen

Sikkerhedsboksen

Babypakke 34644 besøg

Er dit barn 6-9 måneder, kan du nu afhente din helt egen inspirerende og informative Sikkerhedsboks. Sikkerhedsboksen er et gratis tilbud til forældre eller bedsteforældre, og du vælger selv i hvilken BabySam butik, du ønsker at hente din boks i.

MamaMilla Babypakke

MamaMilla Babypakke

Kampagne 553 besøg

Produkterne i babypakken fra MamaMilla skaber den bedste søvn for dit barn. De er lavet i det lækreste, økologiske bomuld og er fyldt med det blødeste Fossflakes fyld. Nu får du 25% rabat.

Lidl babystartpakke

Lidl babystartpakke

Babypakke 61729 besøg

Babystartpakken er for alle vordende og nybagte forældre med børn på maks. 6 måneder. Pakken indeholder økologiske og allergivenlige kvalitetsbabyprodukter.

Velkomstgave fra Club Matas Mamma

Velkomstgave fra Club Matas Mamma

Babypakke 40905 besøg

Club Matas Mamma er en morklub, der fokuserer på dig som er gravid eller har små børn. Med Club Matas Mamma kan du glæde dig til en velkomstgave til dig, når du er gravid. Det er gratis at være medlem.

Baby-startpakke fra PhotoCare

Baby-startpakke fra PhotoCare

Babypakke 17769 besøg

Baby-startpakke fra PhotoCare vil hjælpe jer i gang med bl.a. gode råd til fotografering og gavebevis til forevigelse af den lille ny.

Gratis blepakke med prøver på Libero Touch

Blepakke med Libero Touch

Vareprøve 37330 besøg

Tilmeld dig Libero Klubben, inden dit barn er 1 måned, og få en gratis blepakke med prøver på Libero Touch. En blød og Svanemærked ble, som giver dit barn den mest behagelige oplevelse døgnet rundt.

Mange fordele i MAM Club

Mange fordele i MAM Club

Club-fordele 2105 besøg

Ved at være medlem af MAM Club får du rabat på din første bestilling, svangerskabskalender, baby-udviklingskalender og med MAM Produkttest har forældre mulighed for at afprøve produkter på forhånd.

Webshops

Find legetøj, børnetøj og barnevogne hos Lekmer.dk Mamalicious.com Babynest og lækkert babyudstyr hos MamaMilla.dk Rabatkode fra Smartkidz.dk Forkids.dk Find ventetøj og legetøj hos Womenmadeshop.dk Sovedyret.dk Kids-World.dk NAME IT Find børnetøj, legetøj og babyudstyr hos PixiZoo.dk Køb funktionelt børnetøj hos Reima Børnetøj online hos Babyfryd.dk
vinn babyprodukter