Til gravide

Bilde af Mammabox

Mammabox

Kampagne 7325 besøg

Med en Mammabox får du 100% forkælelse til den gravide, samlet i en flot æske. Du finder 4 forskellige gavebokse som alle er passer perfekt til de forskellige stadier i graviditeten.

Bilde af Carena ammetaske

Carena ammetaske

Kampagne 3487 besøg

Lige nu får du 53% rabat på Carena ammetaske hos Lekmer. Føl dig afslappet og godt tilpas under amningen med denne pakke fra det Stockholm-baserede mærke Carena.

Bilde af Flipp.dk - Prøv 14 dage gratis

Flipp.dk - Prøv 14 dage gratis

Prøveabonnement 711 besøg

Med Flipp får du adgang til mere end 40 blade og magasiner i en app. Prøv 14 dage gratis, du kan til enhver tid vælge at opsige dit abonnement.

Bilde af Personlig CEWE FOTOBOG

Personlig CEWE FOTOBOG

Kampagne 1382 besøg

Få 75 kr til en fotobog hos foto.dk med værdikoden FOTOBOGRABAT. Design en personlig fotobog med dine egne billeder og tekster.

Bilde af Gratis vareprøve på aminoJern

Gratis vareprøve på aminoJern

Vareprøve 4212 besøg

Hele 8 ud af 10 danske kvinder har så små jerndepoter, at de anbefales et jerntilskud for at gennemføre graviditeten forsvarligt. Sundhedsstyrelsen anbefaler jerntilskud til alle gravide.

Bilde af Gravida - gratis online magasin

Gravida - gratis online magasin

Online magasin 2694 besøg

Gravida handler om den positive graviditet og fødsel. I Gravida kan du udelukkende læse positive artikler om graviditeten om emner som mode, sundhed, kost, motion, skønhed, velvære, karriere og kendte gravide.

Bilde af Min Baby - gratis online magasin

Min Baby - gratis online magasin

Online magasin 1694 besøg

Min Baby handler om moderrollen og det bedste vi har, våres børn. Min Baby er fristedet, hvor du ikke behøver at bekymre dig om alle de farlige ting, der kan fylde meget i hovedet på dig.

Bilde af Dit Barn - gratis online magasin

Dit Barn - gratis online magasin

Online magasin 1268 besøg

Dit Barn er magasinet om de skønne unger. Du finder udelukkende positive artikler i Dit Barn. Magasinet er et frirum, hvor du ikke behøver at bekymre dig.

Bilde af Børn & Fritid - gratis online magasin

Børn & Fritid - gratis online magasin

Online magasin 1324 besøg

Børn & Fritid er dit landsdækkende gratis-magasin spækket med spændende nyheder, interessante læserberetninger, oplysende artikler og fængende reportager om den moderne, danske børnefamilies travle verden og hverdag.

Bilde af Keiki Magazine - gratis online magasin

Keiki Magazine - gratis online magasin

Online magasin 1289 besøg

Keiki er et online magasin med masser af børnemode og –livsstil der udkommer en gang om måneden. Keiki betyder ”den lille” og barn på hawaiiansk.