Betingelser for brug

Betingelser for brug er sidst opdateret d. 02.10.2022

Babypakker.com er en service til gravide og unge forældre og giver en oversigt over gratis babypakker, startpakker og velkomstpakker til både mor, baby og børn.

Vi sælger ingen produkter

Vi sælger ikke nogen af produkterne på hjemmesiden og tager ikke noget ansvar for nogen af produkterne. Spørgsmål om produkter, abonnementer, bestillinger, annulleringer, returnering og andre hendvendelser vedrørende et produkt, skal sendes til den virksomhed, der sælger produktet.

Vores hjemmeside indeholder links til og detaljer om tredjepartswebsteder. Vi har intet ansvar for eller kontrol over indholdet eller driften af tredjeparts hjemmesider. Adgangen til og brugen af disse hjemmesider sker derfor på eget ansvar.

Læs altid betingelserne

Det er vigtigt, at du altid læser igennem betingelser på tredjepartswebsteder (bestillingssiden) for det pågældende produkt, du ønsker at bestille. På den måde er du altid klar over, hvor meget du skal betale for porto og ekspedition og om der er nogen forpligtelser.

Fejl og mangler

Betingelser som købsforpligtelser, medlemskab og priser på produkter kan ændres på de sites, vi linker til. Derfor kan vi ikke garantere, at de betingelser og oplysninger om produkterne på vores hjemmeside ikke indeholder fejl og mangler.

Produktbeskrivelser

Vi har på ingen måde testet alle produkter på denne hjemmeside. Derfor er produktbeskrivelserne for det meste baseret på beskrivelsen af produktet på de destinationssiderne vi linker til. Da destinationssider ofte opdateres, kan vores beskrivelse være baseret på en ældre destinationsside.

Bilde af Ikon
Bilde af Ikon

Søgeresultaterne er sorteret i kategorier og rangeret efter popularitet (antal klik på produktet).